HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Aqualife zuhanykabin

Bemutatkozó

A professzionális zuhanykabinok mára a korszerű lakókörülmények elérhető részévé váltak. Jóval többet nyújtanak, mint közönséges fürdőszobai szolgáltatást: olyan wellness-élményt, amely lendülettel tölti fel a nehezen induló reggeleket, és megnyugtat egy fárasztó nap végén.
Az edzett üveghéjjal és mágneses zárakkal ellátott zuhanykabinok biztosítják az intimitást, mégsem zárják ki a külvilágot. Ha szelíd trópusi esőben állva, a vízmasszást élvezve kívánja meghallgatni a reggeli híreket, vagy lebonyolítani hívásait, azt is megteheti: a zuhanyzófülkék rendelkeznek beépített rádióval és képesek vezetékes telefonok fogadására.
Zuhanyzófülkéink elegáns megjelenésüknek köszönhetően jól illeszkednek a modern fürdőszobákhoz, digitális vezérlésük pedig garantálja a könnyű kezelhetőséget. Bármelyik típust is választja, bizonyos, hogy több időt fog tölteni a fürdőszobában.
A kabinok akár kisebb fürdőszobákba is könnyedén beépíthetők, minőségi alkatrészeiknek köszönhetően karbantartási igényük minimális, és optimalizált vízfelhasználásukból adódóan gazdaságosak. 
Termékeink az elérhető luxust, az otthoni környezetben is igénybe vehető wellness-élményt kínálják - mert az apró dolgok is nagy különbségeket tehetnek a hétköznapokban.

Elérhetőségek

Comments are closed.