HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Blanco mosogatótálca

Bemutatkozó

A BLANCO a mosogatóközponthoz kötődő szakértelmet szimbolizálja és világviszonylatban is a piacvezető gyártók közé tartozik. Egy közel hézagmentes szortimentet kínál mosogatókból, konyhai csaptelepekből, hulladékosztályozó és hulladékgyűjtő rendszerekből, és az ezekhez tartozó kiegészítőkből. A minden szegmensben elérhető széles választéka lehetővé teszi a minden igényt kielégítő, egymással tökéletesen összehangolt rendszermegoldásokat.A BLANCO székhelye Németországban Oberderdingenben (Baden-Württemberg) van, amely a Kraichgau dombvidéken található, és a „badeni Toszkánának” is nevezik. A legfontosabb gyártelepek is nem messze innen találhatóak. A BLANCO szoros kapcsolatot ápol a nemzetközi piacokon tevékenykedő leányvállalataival, és a közel 100 országban kiépített, több évtizedes kapcsolatot ápoló partnereivel.A BLANCO kiemelkedik dolgozóinak a vállalat iránt táplált messze átlag feletti hűségével. Ez nagyobb részben az egymás iránti megbecsülésen, és a munkatársaink által felállított kiváló, értékorientált vállalati kultúrán alapszik, amit „BLANCO szellemiségnek” nevezünk.A vállalatot 1925-ben Heinrich Blanc alapította „Blanc & Co.“ néven. Mára a BLANCO közel 70%-ban az E.G.O. Blanc und Fischer csoporthoz tartozik. Ennek a csoportnak majdnem a fele a Blanc és Fischer család tulajdonában van.

A maradék részesedés még ma is közvetlenül a Heinz Blanc család kezében van.2007 óta két egymástól független vállalat is BLANCO név alatt fut. A korábbi „Catering + Med Systeme“ (ford. nagykonyhai és gyógyászati eszközök) néven futó üzletrész azóta BLANCO Professional GmbH + Co KG néven önálló vállalatként működik.A BLANCO csoport a világ egyik piacvezető vállalata a kiváló minőségű háztartási mosogatótálak és csaptelepek piacán. A vállalat a legnagyobb német gyártó és a legfontosabb alapanyagokból gyárt mosogatókat (rozsdamentes acél, SILGRANIT és kerámia).
Több mint 1350 elkötelezett dolgozónk a siker alapja. 2014 -ben a vállalat 312 millió eurós forgalmat ért el, ebből közel 63% -ot a nemzetközi piacokon.A családi vállalkozást 1925-ben alapították, amely azóta a német minőséget és megbízhatóságot hirdeti.A fenntarthatóság alapelvének középpontjában egy jövő biztos élet áll és, és azt tűzi ki célul, hogy a jelen szükségleteit úgy elégítsük ki, hogy ezzel ne veszélyeztessük a jövő nemzedékek esélyét arra, hogy ők is kielégíthessék szükségleteiket. A BLANCO már több mint egy évtizede magáévá tette ezt a látásmódot, és az ökológiai, ökonómiai és szociális fenntarthatóság szempontjait a saját vállalati és környezeti irányelveiben rögzítette. A fenntartható vállalati fejlődésre úgy tekintünk, mint a gazdasági stabilitás, és a hosszú távú siker fontos feltétele.Különösen azért, mert egy a régióhoz kötődő családi vállalkozás vagyunk, környezetünk a szó szoros értelmében az a világ, ahol dolgozóink családjai élnek. Ezt meg kell tartanunk, és őriznünk. Ezért is van a környezet iránti felelősségünk a vállalatvezetés szintjén rögzítve.

Elérhetőségek

 

Comments are closed.