HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Marmorin mosogatótálca

Bemutatkozó

A termékek nem csak Magyarországon, de a világ különböző földrészein és tájain óriási népszerűségnek örvend. Egyedi formavilágával és széles választékával kifejezetten erős és nívós terméket takar a lengyelek egyik legnagyobb büszkesége a MARMORIN.
A Marmorin 1985-ben alakult meg. Néhány évet arra szenteltünk, hogy munkafelületeket készítsünk műmárványból, így el tudtuk indítani a mosdók kísérleti gyártását. Először a mosdók, majd a mosogatók és a zuhanytálcák váltak termékeinké, melyek megfelelnek a legmagasabb előírásoknak és a többségben Nyugat-Európai vásárlóink elvárásainak; a '80-as és '90-es években termékeink többségét a nyugati piacokon értékesítettük.
A személyi képzettség és modern technológia ismeretek lehetővé tették az újító formatervezés és a kitűnő, megbízható termékek gyors bevezetését. Úgy gondoljuk, ez az alapvető előnyünk.
A világ fokozott tempót diktál. Ami tegnap új volt, az mára általánossá válik, ezért gyorsabban kell fejlődnünk.
furcsán hangzik de úgy tűnik, hogy a kemény munka szeretetének mélyen a nagy lengyel ősök génjeiből kell erednie. Ez egy csoda, ami ellen semmit sem tehetünk? Ez inkább áldás, mint bármi. Mi magas minőségű termékeket gyártunk. Korán kelünk, sokáig fennmaradunk, finomítani és fejleszteni. Nagyítóval tökéletesítjük a részleteket. Egy negyed évszázad alatt, mi, az emberek a Marmorinnál olyan szemléletmódot tettünk magunkévá, amely a családon, a törődésen és a kitartáson nyugszik.
Tehát akármilyenek is a vásárló elképzelései, álmai, és bármilyen formatervezést, időtállóságot, minőséget, egyedülállóságot vagy használhatóságot és divatot keres, mi azt nyújtjuk neki. (És természetesen adunk a szomszéd véleményére is).

Elérhetőségek

Comments are closed.