HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Mofém mosogatótálca

Bemutatkozó

Az évtizedek  során felhalmozott tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra részévé vált. Ez a tradíció napjainkban is meghatározó, mely évről évre gyarapszik biztos alapot teremtve az elkövetkező évekre. Nem véletlen, hogy a céggel történelmileg szorosan összeforrt MOFÉM márkanevet oly gyakran az ipari Hungaricum jelzővel illetik.
A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév, nem csupán egy meghatározó fogalom a magyar szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásénak neveznek. Az alkotási vágynak, mely fontos mozgatój és értelme az emberi létnek. 
A Teka Magyarország mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy termékei a fogyasztók mellett, a szakmai szervezetek által is megmérettetésre kerüljenek. Az elmúlt évtizedek alatt számos nagy presztízsű díj a bizonyítéka ennek. 2014-ben a cég ismét, immár harmad ízben Magyar Termék Nagydíj kitüntetésben részesült. A vállalat életében a minőség kiemelt szerepet tölt be. Nem véletlen, hogy az elsők között vezette be az integrált minőségirányítási rendszert vagy az automatikus felületkezelési technológiát Magyarországon. 

A Teka Magyarország (MOFÉM) története az itt dolgozó emberek története, melyek itt íródtak generációkról generációkra a magyar történelem viharos és kevésbé viharos időszakában. A cég sikerei mögött rengetegen voltak és vannak a gyár kapuin kívül is. 
A vevők, partnerek támogatása nélkül elképzelhetetlen lett volna mindazt elérni, mely a Teka Magyarországot a hazai szerelvénygyártás meghatározójává tette.

Valamennyien a Teka Magyarországnál, köszönjük vásárlóinknak, hogy termékeinket választották és választják nap mint nap! Köszönjük partnereinknek, hogy nem csak termékeinkben, de bennünk is bíztak és bíznak! Köszönettel tartozunk azért a nagyszerű tradícióért, melyet elődeink hagytak ránk és azon dolgozunk, hogy méltóképpen adhassuk azt tovább utódainknak!

Köszönjük, hogy a magyar szakértelmet választja!

Elérhetőségek

Weboldal
www.mofem.hu

Comments are closed.