HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Teka mosogatótálca

Bemutatkozó

A Teka a háztartási és fürdőszobai berendezések,ipari konténerek vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva. 1924-ben alapították Németországban, mely Európai referencia a mosogatók, páraelszívók, főzőlapok és sütők tekintetében illetve vezető szerepet tölt be a sörös hordók gyártásában. A Csoport vállalatai 25 országban vannak jelen, melyek közel 110 országba több, mint 100 millió partnernek értékesítenek.
A Teka fejlett elosztási rendszerrel működik európai, ázsiai és amerikai logisztikai központ segítségével. A Teka története során folyamatos beruházásokat fordított az I&D-re, mely lehetővé tette, hogy olyan termékeket hozzon létre, melyek kielégítik a vevők olyan igényeit is, amelyek még fel sem merültek idáig bennük. A vállalat leányvállalatain keresztül 33 országban van jelen, továbbá 27 gyárral rendelkezik Európában, Ázsiában és Amerikában. Termékeit több, mint 110 országban értékesíti, több, mint 100 millió fogyasztónak világszerte. A csoport minden évben befektet a termékek fejlesztésbe és tervezésbe, hogy olyan termékeket ajánlhassunk, melyek márkánkat világszerte elismertté teszik. A vállalatnál folyamatosak a fejlesztések melyek ún. termékfejlesztési központokban kerülnek kivitelezésre. Ilyen például a Hidroclean tisztítási rendszer.
Elismerésül a Teka 2012-ben 6 nemzetközi díjat vehetett át fürdőszoba és konyha kategóriában. Jól ismert márkanév, 90 év tapasztalat Hatékony szerviz Teka garancia A Teka az egyetlen olyan vállalat, amely megoldásokat kínál a konyha és fürdőszoba felszerelésekre egyaránt, a széles termékskálának köszönhetően.

Elérhetőségek

Weboldal
www.teka.hu

Comments are closed.