HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Zalakerámia konyhai burkolat

Bemutatkozó

A Zalakerámia Zrt. a legnagyobb hazai burkolólap gyártó. Fő tevékenysége: fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok gyártása, kül- és belföldi forgalmazása, valamint a saját tulajdonban lévő bányák üzemeltetése. Székhelye: Tófej.Kevés olyan magyar márka van a hazai piacon, amelyről elmondható, hogy generációk ismerik és kategóriájában fennállása óta piacvezető.
A Zalakerámia tradicionális kerámia burkolólap márka, amely évről-évre a fejlesztésekben élen járva, folyamatosan bővítette portfólióját.
Az utóbbi évekre mindez olyan lendületes és modern termékcsaládokat eredményezett, amelyek alapja az egyediségre, kreativitásra törekvés, ahol a színek és formák ötletes variációjával bármilyen hatás elérhető. Ezek után joggal elmondható, hogy mindez a nemzetközi divattrendek hazai képviselőjévé tette a Zalakerámiát.

Gyáregységek

A Zalakerámia Zrt. jelenleg több mint 6 millió négyzetméteres gyártókapacitással rendelkezik. Korszerű technológiákat felvonultató két gyáregységében: a Nógrád megyei Romhányban fagyálló és gres padlóburkoló lapot, Zala megyében, a tófeji gyáregységében pedig a padló burkolólap mellett beltéri falburkoló falburkolólapot állít elő. 2006.
A Lasselsberger Ceramics Kft. 2006. július 1-jével beolvadt a ZALAKERÁMIA ZRT. -be.
A beolvadás következtében a társaság közvetlen irányítását biztosító befolyást a Lasselsberger GmbH (Ausztria) szerezte meg.

Lasselsberger csoport

A LASSELSBERGER cégcsoport a 17 országban található 67 gyártóüzemével és 13.200 alkalmazottjával Európa vezető cégei közé tartozik ásványi anyagok, építési anyagok és kerámiai termékek szakterületén. Megbízható üzleti partner, 130 éves gyártási tapasztalattal, saját alapanyagokkal és folyamatosan megújuló termékválasztékkal rendelkezik.
A Lasselsberger Ceramics tudatos, hosszú távú minőségpolitikát valósít meg. Az általa gyártott burkolólapok rendszeresen és folyamatosan ellenőrzött minőségűek, a nemzetközi előírásoknak való megfelelőség pedig biztosítja a kiszámítható minőséget, melyért garanciát is vállal. A nemzetközi cégcsoport a vásárlóközönség minél szélesebb körű igényeinek kielégítését tűzte ki legfontosabb céljául. 
Forgalmazott márkái: RAKO, Kerko, Cesarom , Lb-Object és Zalakerámia.

Elérhetőségek

Comments are closed.