HÍVJON MOST: +36 30 725 77 80

Mathios Stone kültéri burkolat

Bemutatkozó

Magas minőségű környezetbarát alapanyagok felhasználásával, kézi munkával előállított falburkoló, mely használható kültérre és beltérre egyaránt. Előállításánál 52,5-es nagy tisztaságú és erősségű cementet használnak kötőanyagként, a természetes színeket pedig vas-oxid segítségével érik el.
A legtökéletesebb színhatások elérése érdekében nem automatizált gépsorok végzik a festést, hanem humán erőforrás végzi a precíz és szakszerű színátmenetes festést azért, hogy a forgalomban lévő hasonló termékeknél lényegesebben jobban tükrözze a természetes hatást. 
A görög gyártó cég kompromisszumokat nem ismerve törekszik a tökéletes kivitelezésre és minőségre egyaránt, ezzel biztosítva vásárlók számára az egyediséget és hosszú élettartamot. 
A nagy minta és színválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a saját ízléséhez és enteriőrjéhez legmegfelelőbben illő falburkolatot. Mivel minden típusú burkolat más és más méretű, illetve színű ezért végtelen variációban felburkolható, ezáltal biztosítva a felhasználót arról, hogy bármelyik terméket is választja az-az Ő egyedi variációja és elképzelése szerint burkolható fel. 
Előnyei közé tartozik még az is, hogy sokkal gyorsabban és tisztábban kivitelezhető a felburkolása, mint a természetes köveké, illetve lényegesebben kevésbé terheli meg az alapfelületet. 
A hőszigetelő értéke is magasabb a kategóriában megegyező természetes vagy öntött burkolatokkal szemben.

Bármely felületre felrakható, csak szakszerű előkészítést igényel. Az alap és a burkolat közé kizárólag C2TE S1 kategóriájú ragasztó használható, mégpedig a burkolás folyamán az alapra és a burkolatra is kenve egyaránt. 
Kiválóan szállítható, mert könnyű és praktikus dobozokba van csomagolva, ami akár egy személyautó hátsó ülésén is elfér.

Elérhetőségek

Comments are closed.